Änglar och Tarotkort kan förändra ditt liv tillsammans

Tarotkort är helt kopplade till våra liv. Vi kan gömma alla aspekter av vårt liv från någon av oss. Men tarotkort svarar inte t för svar på vårt livs ego, vare sig det är kärleksrelaterade frågor eller inte. Det finns frågor om kompatibilitet, ekonomiska frågor och till och med svar på eventuella frågor som vi kommer att få i tarotkortet.
Det finns 4 kort i tarotkorten, som är änglakort, som du kan se som kärlekskort, djävulskort, absolutist kort och dom kort. Dessa änglar kommer i ditt liv, för din lycka. Dessa 4 kort kan göra ditt liv mycket bra eller mycket dåligt och det skiljer sig aldrig från ditt liv. Det ger dig tydlig och korrekt information om din framtid genom ängla tarotkort och genom ditt liv så att du kan vara beredd på din framtid, detta är arbetet med dessa fyra kort, änglar.

Rafael – Helaren

Det första kortet i stora arkanan med en ängels närvaro är kort VI, “De älskande”. Medan det kortet ofta pekar på romantik, är dess huvudsakliga innebörd att ha ett val. De älskande kortet hjälper dig att fatta viktiga beslut i ditt liv och det finns många viktiga beslut som kärlek eller någon vi älskar och om han gillar oss att svara på sådana viktiga frågor i det här kortet. Detta kallas ett kärlekskort och detta kort är det mest kända i tarotkortet. Många gläds av detta kort eftersom deras kärlek har kommit till sina liv genom detta kort. Inte bara detta, det här kortet hjälper dig att ta många viktiga beslut i ditt liv, till exempel ekonomiska beslut, beslut av kompatibilitet, beslut av härdad etc.

Uriel – Elden

I kategorin Tarotkort ser numret XV, som vi känner som djävulens kort, väldigt läskigt ut och vi vill hålla oss borta från det här kortet, men när du läser den fullständiga informationen om detta kort kommer du att få veta att motivet av detta är kortet är rening. I våra liv kommer brännandet av plikter att frigöra oss så att vi inte har några restriktioner i våra liv och kan leva våra liv oberoende. Detta kort är bara läskigt i utseende men det är mycket användbart. Därför är detta kort av 15 känt som Uriel: Eld kortet och om du någonsin behöver hjälp, kan du också kalla på djävuls kortet. Det enda sättet att bli av med alla band från ditt liv är Djävulens kort.

Gabriel – Den mäktige

Kom nu till Gabriels kort. Gabriel var Guds budbärare och gabriels kort är också känt som temperament kort. Via Gabriels kort kan vi ta reda på utmaningarna i våra liv och trick att hantera dem, inte bara det, Gabriels kort, våra drömmar, vår framtid och vårt tänkande och visar vår ilska. Kortets nummer är 14 i tarotkort vilket är mycket imponerande.

Mikael – Försvarare

Michael, kortnummer 20 i tarotkort. Detta kort är dom kortet Mikael kortet hjälper oss att göra stora och viktiga beslut i våra liv som är mycket svåra. Vanligtvis tar vi bara några minuter att fatta något beslut, men många beslut är mycket viktiga och större, där vi söker hjälp av en budbärare av Gud och det test som Mikael har gett i kortet, ängeln är Guds beskyddare och där är budbärare av döden och det är vår hjälp att ta stora och viktiga beslut av livet.

Världen

Världen! Kortnummer 21 i tarotkort. Det viktigaste tarot kortet i tarotkort är Världen. Detta är det enda kortet med de återstående 4 korten. I varje kort får du en specialitet som ett kort är för kärlek, för vilket kort som helst är arg, om något kort är för beslutet, då är något kort för kompatibilitet. Men det här är det enda kortet där alla fyra har meriterna och under tarot läsningen guidar detta kort sina gudomliga budbärare så att framtiden för den person som tar tarotkort avläsningar kan sägas vara sant och sanningsenligt.
Sakerna är enkla och tydliga. Vi behöver bara lita på dessa alla ärkeänglar. De är här för att hjälpa och styra oss för vår framtid. Så, sluta vandra överallt i sökande efter hjälp, bara kalla dessa ärkeänglar och de kommer att dyka upp på dig för hjälp.

Edit