När morgonen känns konstig

Ibland är våra morgnar väldigt konstiga. När du vaknar på morgonen kan du få en känsla av att något bra eller dåligt kommer att hända. Ibland har vi en stor intuition som visar att det vi tänkte på morgonen kommer att hända snart. Astrologi och horoskop är definitivt de stora verktygen för att låsa upp de hemliga frågorna i livet. Men om du vill ha detaljerade svar om livet, bör tarotkortet övervägas i första hand. Här kommer vi att diskutera användningen av tarotkort för att vägleda oss för att ha en bra dag.

Fråga tarotkorten för att få svar
Tarot har makt att svara på alla frågor från er och ibland ger tarot multipla svar på en enda fråga. Det handlar om att förstå de saker som tarotkortet säger om dig. Du kan också helt enkelt fråga om du ska ha en trevlig dag eller inte med en kortdrag teknik. För mer detaljerade svar finns det många komplexa tarot läggningar som enkelt kan utföras i hemmet.

Förbered dig för din dag
Först och främst behöver du ett lek med tarotkort. Därefter måste du lära dig att lyssna på tarotkortens intuitiva röst. Det bör finnas en avstämning av dig med tarotkortet för att utföra en självtolkande läsning. Tillbringa lite tid utan att bli distraherad av moderna prylar och människor runt omkring dig så att du kan ha koncentration mot tarotkorten. Du kan också stänga av alla ljus i rummet med ett upplyst vitt ljus. Då ska kort läggningen ske. Medan du blandar korten bör du ställa frågan i ditt sinne om och om igen. Det borde inte finnas något annat i ditt sinne än den frågan. Tarotkorten svarar vanligtvis om det viktigaste som kan hända den dagen. Låt oss nu diskutera om vissa specifika spridningar för single-day tarot-läsning.

Använd några läggningar som passar dig
En-kort läggning är den enklaste spridningen av alla tarotläggningar. Vad gör det annorlunda än andra läggningar som det kan ge dig omedelbara svar på dina frågor? Du bör hålla en sak i åtanke att frågorna borde vara enkla och enkla när man använder en-kortlayout. Denna spridning används ofta för “ja eller inga svar”. Denna layout är mycket lätt att lära. Detta är en väldigt användbar teknik för en enda dag läsning. Du behöver bara ställa en fråga, välj sedan ett kort och försök sedan förstå vad det säger. För nästa fråga kan du återigen välja ett nytt kort och så vidare för de övriga frågorna. Det är som att utveckla livets kapitel.

Edit